به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرخی عصر شنبه در نشست فعالان اقتصادی شهرستان های ساوه و زرندیه در ساوه اظهار داشت: طی سال های اخیر، شرایط خاصی در اقتصاد کشور به وجود آمده و در حوزه اقتصاد صنعتی مشکلاتی را به همراه آورده و با توجه به تحریم ها شرایط دشوارتر و بیشترین فشار بر تولیدکنندگان وارد شده است.
وی ادامه داد: همانطور که شرایط تحریم به ایجاد فرصت ها مبدل شده است اما، به طور قطع محدودیت ها و زحمات فراوانی را برای تولیدکنندگان به وجود آورده و به طور قطع عملکرد کلی دستگاه های اجرایی در بعضی از موارد خیلی قابل دفاع نیست و شاید نیازمند رفع اشکالات موجود و تعامل همه جانبه مسئولین باشیم.
فرخی بیان کرد: مسئولین دستگاه های اجرایی استان علاوه بر اصلاح نقص عملکردی خود باید پیشنهادات و راهکار لازم برای برون رفت از مشکلات تحریم ها را ارائه دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی افزود: برای ایجاد تعامل بین تولید کنندگان استان باید بیش از گذشته تلاش شود و برای رفع مشکلات آنها بکوشیم تا بتوان از این شرایط سخت عبور کرد.
فرخی گفت: در طی سال های اخیر، علی رغم مشکلات و موانع تولید همدلی بین دستگاه های اجرایی استان، بخش خصوصی و دولتی، هماهنگی بین نمایندگان استان به وجود آمده است. سال گذشته نرخ بیکاری استان در سطح پایین حفظ شده و از نظر اشتغال یکی از سال های خوب برای استان به شمار می رود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی تاکید کرد: علی رغم مشکلات موجود تلاش فعالین اقتصادی استان در سال گذشته مطلوب بوده و درصدد هستیم با ایجاد تفاهمات با آنها به ویژه فعالان اقتصادی ساوه برای بهبود شرایط اقتصادی تلاش کنیم.
وی بیان کرد: استان مرکزی از ظرفیت های بسیاری برخوردار است و شهرستان ساوه یکی از ظرفیت های خوب و ممتاز استان محسوب می شود. این شهرستان از فعالیت بیش از ۵۰ هزار نفر شاغل در بخش های صنعت و تولید برخوردار است و بیش از ۶۰۰ واحد تولیدی را در خود جای داده و دارای سه شهرک صنعتی مستقل با امکانات کامل می باشد.
فرخی گفت: بیش از نیمی از صادرات استان مرکزی از شهرستان ساوه انجام می شود و قابلیت های فراوانی در تمامی حوزه ها به ویژه صنعت و کشاورزی در این شهرستان به چشم می خورد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیشترین سفر استاندار مرکزی و معاونین وی برای حل مشکلات صنعتگران استان، به این شهرستان بوده و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند. امسال باید حداقل سه جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در شهرستان ساوه به طور ویژه برگزار شود.
فرخی عنوان کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شهرستان ساوه و هر شش ماه یک بار کارگروه اشتغال در این شهرستان با حضور تمامی دستگاه های اجرایی استانی باید تشکیل شود.
وی گفت: در طی چند ماهه گذشته برنامه ریزی خوبی در زمینه تامین برق صنعت ساوه انجام شده و بایستی با همکاری فرمانداری ساوه و دستگاه های اجرایی متولی این موضوع پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: امسال با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، احداث پست ساوه و مامونیه و همچنین انتقال برق شهر نوبران و شهرک غرق آباد پیگیری می شود.
فرخی افزود: در سال جاری به طور قطع جلسات اقتصاد مقاومتی در شهرستان ساوه برگزار می شود و سعی می شود اعتبارات بیشتری نیز برای این شهرستان اختصاص پیدا کند.
نظر شما